Presenteren

Trainer/Coach

Door mijn jarenlange ervaring als presentatrice en spreker kan ik iedereen die ook maar iets met spreken doet, wil doen of moet doen op elk vlak coachen. Ik heb veel verschillende mensen gecoacht. Mensen uit het bedrijfsleven, presentatoren van Kinderen voor Kinderen en ik heb 8 jaar les presenteren gegeven aan studenten van het ROCva.

Wil je af van je spreekangst, wil je geen slapeloze nachten meer, maar wil je je juist comfortabel voelen tijdens het presenteren en wil je er zelf plezier aan beleven? Of ben je al een heel eind op weg en wil je nog beter worden? Mail me om een vrijblijvend informatiegesprek aan te vragen en ik laat je weten hoe ik jou het beste kan coachen. Dat kan zowel live als online.

sandradierx-nl-Presenteren-camera4

Referenties

Wat mensen zeggen
  • Caroline Pinter
    Ik vind Sandra een inspiratie en vangnet. Sandra is een gepassioneerd, betrokken en professionele vrouw. Ik heb haar leren kennen via de JobOn Webinar “Verleid jezelf in een baan”. De strategische handvatten en checklists van Sandra zijn praktische en creatief. Deze aandachtspunten hebben mij geholpen bij online sollicitatie gesprekken om mijzelf nog beter te kunnen laten schitteren. Haar persoonlijk contact na de Webinar, is voor mij een ontzettende steun in deze pittige periode als werkzoekende.
    Caroline Pinter
  • Anja Geldermans
    Altijd worstelde ik met stress voordat ik een bewonersavond - of tegenwoordig een livestream - moest voorzitten. Niet handig als je communicatieadviseur bent van een gemeente. Sandra heeft me geleerd dat presenteren echt een vak is. Dat je aandacht moet geven aan al die kleine dingen die daarbij horen. Werkt de techniek, weet je wie je gasten zijn, hoe kun je je publiek boeien? Na de training - die bestond uit 4 inspirerende sessies - had ik weer een online informatiebijeenkomst. Dit keer zonder zenuwen, het ging bijna vanzelf! Dank je, Sandra! Ik had jaren eerder een presentatietraining bij jou moeten volgen!
    Anja Geldermans