Ceremoniespreker

In 2015 ben ik door een oud collega op Ibiza gevraagd een huwelijksceremonie te leiden. Ik was meteen verkocht. Sindsdien heb ik vele ceremonies geleid op Ibiza, in België en in Nederland.

Werkwijze

Een ceremonie om nooit te vergeten

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek komen we erachter of ik bij jullie pas. Als dat zo is dan maken we de boeking definitief en volgt er een tweede gesprek enkele weken voorafgaand aan de ceremonie. Tijdens dat gesprek nemen we al jullie wensen door wat betreft de ceremonie.

Voordat we elkaar de tweede keer ontmoeten, stuur ik jullie een vragenlijst door die jullie individueel van elkaar mogen beantwoorden. Van onze gesprekken, jullie wensen en van alle antwoorden die ik van jullie ontvang, maak ik een persoonlijk verhaal. Een verhaal dat afgestemd is op wie jullie zijn en wat jullie graag willen delen. Dat kan met of zonder betrokkenheid van gasten en met of zonder speeches van gasten die jullie zelf eventueel aandragen.

Niets gebeurt zonder jullie medeweten. Er zijn zo veel mooie ideeën om een ceremonie vorm te geven en ook zoveel kleine details die ervoor zorgen dat het een ceremonie wordt om nooit te vergeten. Samen met jullie kijk ik naar elk detail.

Referenties

Wat mensen zeggen
  • Joyce van de Berg-Hoogenboom
    Wij zijn zeer te spreken over de taak die Sandra op zich nam als ceremoniespreker voor ons droomhuwelijk. Mede door Sandra is dit een van de mooiste dagen uit ons leven geworden. Na een vragenlijst ingevuld te hebben en na 2 kennismakingsgesprekken (die gelijk heel goed voelde), is Sandra aan de slag gegaan met onze verhalen. Sandra heeft onze dag zeer speciaal gemaakt. Ze wist ons als bruidspaar mee te nemen (op een manier die ook duidelijk was voor het publiek) in een reis door ons leven en de kern van onze liefde. Sandra heeft onze dag gemaakt met humor, emotie en bijzondere anekdotes. Het was meeslepend, overweldigend en heel passend voor ons huwelijk. Sandra heeft ons beide zeer geraakt. Wij zouden Sandra bij iedereen willen aanbevelen, boven onze verwachting zo goed.
    Joyce van de Berg-Hoogenboom
  • Mirjam de Bok
    Sandra verzorgde de trouwceremonie van mij en mijn man op Ibiza in 2016. Ik heb Sandra leren kennen als een vriendelijke, liefdevolle, integere en authentieke vrouw. Ze nam uitgebreid de tijd om vooraf met ons af te spreken, met ons kennis te maken en ons verhaal te horen. Wij waren er direct ontzettend enthousiast over en zeker van dat wij haar onze ceremonie wilden laten verzorgen. Daar hebben we tot op de dag van vandaag geen spijt. Ook op de grote dag zelf, nam zij uitgebreid de tijd om ons vooraf nog even te spreken en te vragen of we nog veranderingen wilden doorvoeren of aanvullingen hadden. Op dat moment hadden we wat stress, maar zij stelde ons op ons gemak en was de rustige factor in het geheel. We hebben ontzettend veel goede reacties op haar "optreden" ontvangen. Ik kan Sandra absoluut aanbevelen, zij zorgt er voor dat je dag nog mooier wordt, zij verzorgt dit onderdeel tot in de puntjes.
    Mirjam de Bok