Dagvoorzitter

De veelzijdigheid van dit vak past mij als een goed zittend jasje. Ik ben gastvrouw, presentator en moderator ineen. Ik hou een strakke regie wat tijd en inhoud betreft en er is altijd ruimte voor improvisatie.

Ik ben thuis in verschillende markten, van entertainment tot autobranche tot dienstverlenende bedrijven. Van klanten en gasten hoor ik altijd terug dat ze me prijzen om mijn professionaliteit, enthousiasme en spontaniteit. Mijn kracht is om me in no-time te verbinden met mijn publiek.

Dagvoorzitter live of online, een talkshowsetting zowel live als online, alles is mogelijk. Het belangrijkste vind ik dat het doel behaald wordt en dat iedereen er een goed gevoel aan over houdt.

Referenties

Wat mensen zeggen
 • Tatiana van Rijswijk
  Dank je wel voor je fantastische voorzitterschap, ik heb hele goede reacties gekregen en en ook fijn samengewerkt.
  Tatiana van Rijswijk
 • André Heuvelman
  Sandra, omarmend, rakend, authentiek, afstemmend, playful vanuit de kern, dynamisch en hartstochtelijk. Sandra, een dagvoorzitter met symphonische kwaliteiten en een zuivere kwetsbare toon als een levende trompet.
  André Heuvelman
 • Pauline de Wilde
  Sandra staat voor mij voor punctueel, structureel en een ongelooflijk groot inlevingsvermogen. Als je met Sandra werkt weet je dat het goed komt, ze is tot in de puntjes voorbereid, is altijd professioneel en weet een perfecte sfeer neer te zetten. Omdat ze naast dit alles ook enorme humor heeft, werk ik graag met haar samen.
  Pauline de Wilde
  Presentatrice en dagvoorzitter