Presentatrice

Mijn presenteercarrière begon in 2007 voor de regionale TV en ik heb daarna veel mooie opdrachten mogen vervullen zowel voor de camera als op diverse podia. Sinds 2010 ben ik veelvuldig werkzaam op het Mediapark in Hilversum via Events in Business en Dagjemaken voor bedrijfsevenementen. Gedurende 2019 werk ik regelmatig als spreekstalmeester bij de Run for Kika, als gespreksleider bij Online Seminar en als quizmaster tijdens trainingen en evenementen.

Referenties

Wat mensen zeggen
 • Josephine
  Sandra is naast haar rol als zeer gewaardeerd senior trainer binnen ons team gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met presentatievaardigheden, dagvoorzitter, host en presentatrice. Haar kracht? Zij neemt haar opdrachten en bijbehorende uitdagingen altijd zeer serieus qua voorbereiding, zodat ze volledig en ontspannen kan shinen op het moment zelf in contact met haar publiek (of camera). Een dikke aanbeveling waard!
  Josephine
 • Anneke van der Vliet
  Sandra is een onwijs goede presentatrice en regisseuse, die elke keer weer vol enthousiasme het publiek weet te boeien. Ze heeft oog voor detail, humor en is erg creatief. Met haar verfrissende kijk op televisie maken en door haar goede begeleiding weet ze tijdens al onze workshops de deelnemers een verbluffend eindresultaat mee te geven. Het is altijd fijn om met Sandra samen te werken!
  Anneke van der Vliet
  Productmanager