Wie ben ik

Geboren in 1974 in Roermond en opgegroeid in Wessem, een heel klein dorpje in midden Limburg aan de Maas. Als kind was ik al dol op het podium. Samen met mijn jeugdvriendin deed ik mee aan alle playbackshows en mochten we naar de Henny Huisman show. Dansen, zingen, acteren, ik genoot ervan. Toen de rollen van de eindmusical in groep 8 bekend werden gemaakt, zag ik mezelf al schitteren in een hoofdrol. Het werd echter een piepklein rolletje, ik mocht één zin zeggen en ik zat in een kartonnen doos. Maar ik speelde mijn rol met passie en plezier. Op dat moment stond het voor mij vast, ik ga naar de toneelschool. Maar zeiden mijn ouders, dat is zo onzeker qua werk, kies liever voor stabiliteit.

Dus ik ging naar de Hogere Hotelschool. Een jaar later ging ik Toeristisch Management studeren. Ik ging werken in het buitenland. België, Duitsland, Engeland, Spanje, Mexico. Van au-pair tot entertainer tot straatverkoper van geluidsboxen. Nieuwsgierig, impulsief en rebels dat was ik. Toen ik in 2002 een oproep zag om mee te doen aan een TV programma dat ging over verleiden, twijfelde ik geen moment. Even later zat ik als verleidster in Portugal in het programma Blind Vertrouwen, de voorloper van Temptation Island.

Daarna verhuisde ik naar Amsterdam waar ik nog steeds met heel veel plezier woon midden op de Wallen. Met een van de verleidsters uit Blind Vertrouwen ging ik in oktober 2002 op vakantie naar Lombok en Bali samen met haar vriend en haar moeder. Op 12 oktober 2002, terwijl we aan het eten waren in een visrestaurant op Bali ontplofte er meerdere bommen. Het bleek om een terroristische aanslag te gaan. Een van de bommen ontplofte zo dichtbij dat alles om ons heen in de lucht vloog en wij op de grond terecht kwamen. En terwijl ik daar op de grond lag onder het puin, had ik heel veel gedachtes, maar er was er eentje die bleef hangen. Als ik hier levend uit kom dan ga ik doen wat ik leuk vind, ik ga mijn hart volgen.

Toen ik terug kwam heb ik mijn vaste baan opgezegd en ik ben gaan acteren. Ik speelde in series als Onderweg naar Morgen, Rozengeur & Wodkalime, Grijpstra & De Gier, Voetbalvrouwen en in diverse films en commercials Mona, Bavaria, Mora, Rabobank en Nationale Nederlanden.

Naast het acteren ging ik presenteren, live shows, evenementen, tv-programma’s, talkshows, productpresentaties, zowel op een podium als voor de camera voel ik me helemaal thuis.

En over thuis gesproken. Ik woon samen met mijn liefde, ook geboren en getogen in Limburg, in hartje Amsterdam samen met onze 2 prachtige pleegkindjes, een jongen geboren in 2011 en een meisje geboren in 2019. Het zijn deze schatjes die mijn hart vervullen en waarvoor ik intens dankbaar ben.

Heb je informatie nodig?

Schroom dan niet om contact op te nemen! Ik neem zo spoedig mogelijk contact op.